[...] poza tym schab i szynka np z wolnowaru ekstra polędwiczka wieprzowa chuda wołowina jajka i białka jaj ryby! i te chudszei te tłustsze też, nie popadajmyw paranoję wędzony pstrąg czy łosoś na kanapeczkę pasta jajeczna Pasta z tuńczyka tofu i na słodko i na wytrwanie nabiał wszelkiej maści serki wiejskie, twarogi, skyry, jogurty no i nie [...]
[...] Leki: brak Warzywa: brokuły, cukinia, papryka czerwona, pomidory Płyny: woda, mięta, zielona (z płatkami róży, ślazu oraz wyciągiem z bergamotki i mango) 1. jaglane ze pstrągiem, jagodami, migdałami i płatkami kokosowymi 2 i 3. pierś indyka z pomarańczą, gryczaną, brokułami, cukinią i papryką; łosoś wędzony z jajem, mozzarellą, jaglaną, [...]
Spożywanie większej ilości ryb jest jedną z możliwości poprawy sposobu żywienia. Badania naukowe wskazują na ważne znaczenie zdrowotne pewnych składników odżywczych występujących w rybach. Ryby, zwłaszcza morskie, są głównym i bezpośrednim źródłem korzystnie działających kwasów tłuszczowych z grupy omega-3. Stosunkowo dużą ilość kwasów omega-3 [...]
[...] brokuły, cukinia, pomidory, marchewka Płyny: woda, czerwona, zielona (z płatkami róży, ślazu oraz wyciągiem z bergamotki i mango) 1. placki ciecierzycowo-bananowe 2. pstrąg pieczony z ziemniakami, mozzarellą, papryką, brokułami i cukinią 3. łosoś wędzony z ryżem czerwonym, jaglaną, pestkami dyni i pomidorami 4. tuńczyk w wodzie z [...]